01 430 15 12
info@interiering.com

O sedežnem pohištvu KA

O sedežnem pohištvu KA

SEDEŽNO POHIŠTVO KA-INTERNATIONAL SLOVENIJA

Dom bo vedno ostajal središče našega vesolja. Da bi dom bil udoben in  prijeten mora biti vsa oprema sestavljena premišljeno, da nam omogoča kar največje zadovoljstvo bivanja.

Zato je treba izbor elementov, kot so zofe in ostalo sedežno pohištvo narediti zelo pozorno, saj gre za zasnovo naše sobe in naše bivalno udobje.

Dober kavč mora združevati lastnosti kot so udobje, elegantnost, ergonomičnost, inovativno oblikovanje in če je to združeno z dostopno ceno, bomo lahko zatrdili da smo našli lasten kos sedežnega pohištva.

Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL  in Spletnega oblikovalca KA-DECO, kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru.

Zakaj kupiti zofe v KA-International?

Ni pretirano reči, da je harmonija hiše odvisna od pravilne izbire vsega pohištva, saj je kavč osrednja točka tega procesa, zato je potrebno kupiti pohištvo v specializiranih salonih, kot je KA-INTERNATIONAL,  saj so vsi modeli narejeni v Španiji in na Portugalskem izdelke, kar dodatno zagotavlja kakovost vsakega izdelka.

Temu se doda individualnost naših modelov, pri čemer vsak kos sedežnega pohištva , ki ga izdelujemo, postane edinstven model, ki ga odlikuje prepoznavnost KA znamke po vsem svetu.

Kaj vam lahko ponudimo?

Raznolikost našega sedežnega pohištva je nekaj, kar nas označuje. Na zalogi imamo široko paleto modelov, ki lahko zadovoljijo najzahtevnejše okuse naših kupcev. Ne samo z vidika barv ali modelov, ampak velikosti, teksture tapetniškega blaga, funkcionalnosti in trajanja.

Vse modele sedežnega pohištva in kolekcije tapetniškega blaga si lahko ogledate na spletni strani, nekatere tudi v našem salonu v Ljubljani. Z uporabo našega spletnega oblikovalca lahko oblikujete svoj individualen kos sedežnega pohištva, tabureja ali posteljnega vzglavja.

Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL  in Spletnega oblikovalca KA-DECO, kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru.

Kavči s posteljno funkcijo

Naši raztegljivi kavči nudijo hkarti  udobje, funkcionalnost in izgled. Raznolikost modelov in kolekcij blaga,  je mogoče združiti z vsako barvo, ki jo imate v sobi.

Dvosedi

Idealni za  majhne prostore, studio apartmaje, kjer je pomembno izkoristiti vsak prostor. Dvosedi Soren, Bahia, Pulsar, so zasnovani za udobje in eleganco,

Trosedi

Prijeten prostor za počitek, je na naših trosedih zagotovljen. Tkanine naravnega izvora, kot so lan in bombaž, so ekološka možnost, ki naše trosede naredijo še bolj prijetne za posedanje.

Vzmetenje  iz elastičnih trakov  zagotavlja večjo podporo pri sedenju.

Kotne sedežne garniture

So prostorne in udobne in so  idealne za trenutke počitka. So ravnih linij z nizkimi rokonasloni, blazine naših modelov so snemljive in večinoma pralne.

Kanape kavč

To pohištvo je elegantno, udobno, avantgardno in hkrati klasično in predstavlja samostojno dekorativno enoto v prostoru. Omogoča nam sproščene trenutke v našem vsakdanjiku.

Fotelji

Zaščitna znamka KA-INTERNATIONAL  so prav fotelji. Ko želite prebrati knjigo ali  si vzeti počitek od vsakodnevne rutine so naši fotelji idealna izbira.

V večini primerov naši individualni modeli sledijo urbanemu slogu z oblazinjenimi blazinami, ki so sinonim za dobro počutje. Njegovi deli so odstranljivi za enostavno čiščenje.

Lahko jih postavimo  kjerkoli v hiši, saj so modeli vsestranski in združljivi z vsako vrsto opreme in dekoracije, ki jo imate doma.

Zahvaljujoč raznolikosti modelov,  je zelo enostavno najti ergonomske zofe, ki zagotavljajo optimalno ledveno oporo in se tako izognemo slabim sedalnim položajem in bolečinam v hrbtu, ki vplivajo na naše počutje.

Stoli

Jedilniški stoli so zlahka prepoznavni in kažejo svoj KA stil. Oblazinite jih po vašem okusu s tapetniškim blagom iz KA kolekcij. Uporabite aplikacijo spletni oblikovalec in si pričarajte svoj kos sedežnega pohištva.

Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL  in Spletnega oblikovalca KA-DECO, kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru.