01 430 15 12
info@interiering.com

Stop elektromagnetno sevanje

Stop elektromagnetno sevanje

TKANINE by JOVER  ZA ZAŠČITO PRED VISOKO IN NIZKO ELEKTROMAGNETNIM SEVANJEM

Z razvojem tehnologij smo vedno bolj izpostavljeni virom visoko- in nizkofrekvenčnega elektromagnetnega sevanja, kot so daljnovodi, mobilni telefoni, internet ali elektronske naprave, ki nas vsak dan obkrožajo.

Elektromagnetno onesnaženje je problem današnje družbe, saj lahko izpostavljenost elektromagnetnim poljem škoduje zdravju ljudi. Glede še dovoljene stopnje izpostavljenosti ni enotnega mnenja, vendar lahko njeni učinki resno škodijo našemu zdravju.

Študije IARC * in WHO * med drugim opozarjajo na njegov vpliv, na kakovost spanja in počitek ter na možnost, da lahko negativno vpliva na naše počutje, plodnost ter poveča tveganje za raka in druge bolezni.

Resolucija Sveta Evrope št. 1815 iz leta 2011 * poziva države Evropske unije, naj znižajo zakonske meje izpostavljenosti sevanju svojih državljanov in se držijo osnovnega varnostnega standarda ALARA "Kot je le mogoče nizko".

Elektromagnetno sevanje je lahko nizko ali visoko frekvenčno. Nizkofrekvenčno sevanje povzroča elektrika in večinoma prihaja iz hišne napeljave. Visokofrekvenčno sevanje povzročajo antene za mobilne telefone ali usmerjevalniki WIFI. Prihod tehnologije 5G bo pomenil namestitev na tisoče novih visokofrekvenčnih anten.

Naše tkanine Stop Radiation vas bodo zaščitile pred sevanjem. So nova generacija pametnih tkanin z visoko in nizkofrekvenčnimi lastnostmi presejanja elektromagnetnega polja. Ne blokirajo signala telefonskih naprav, vendar vas varujejo pred neposrednim sevanjem anten.

Uporabljajo se lahko doma in v javnosti ter imajo certifikate, ki potrjujejo njene požarno odporne in antibakterijske lastnosti

1. TKANINA ZA VISOKO FREKVENČNO ZAŠČITO (VFZ)

Tkanina, ustvarjena za uporabo neposredno na oknih, ki so izpostavljena visokofrekvenčnim virom sevanja, kot so telefonske antene. Ima stopnjo zaščite  20,9 dB (99,20%) pri 1 GHz.

Tip tkanine:

1-61320 STOP SEVANJU ETAMIN HF FR ANTIBACTERIAL

300 cm široka lahka tkanina. Negorljiva EN13773. Uporablja se kot zavesa ali obloga. Pralno v pralnem stroju. Ima antibakterijske lastnosti. Prenesite certifikat.

2. TKANINA ZA VISOKO IN NIZKO FREKVENČNO ZAŠČITO (VFZ&NFZ)

Tkanina, ki združuje lastnosti visoko in nizko  frekvenčne zaščite. Uporablja patentirano tehnologijo ADR System na osnovi nano spojin. StopRadiation nizkofrekvenčna tkiva absorbirajo elektromagnetna polja in ne potrebujejo ozemljitve.

Tip tkanine:

2-61323 TKANINA, ki se uporablja kot podloga HF&LF FR EN1021 ANTIBAKTERIJ

145 cm široka tkanina za podlogo. Negorljiva EN1021. Uporablja se kot podloga pri oblazinjenju pohištva, posteljnih vzglavjih, stenah, ločilnih ploščah, podlogah vzmetnic itd. Ni pralna.

Glavne prednosti tkanin StopRadiation Prenesite certifikat.

Tehnologija, ki je ustvarjena za zaščito našega zdravja:

Boljša kakovost življenja: Navedene tkanine za zavese, oblazinjenje in obloge sten nas bodo tako doma kot v pisarni zaščitile pred negativnimi vplivi elektromagnetnih polj, ki smo jim izpostavljeni vsak dan.

Omogočajo globok spanec: preprečile bodo motnje naravnih procesov  telesa med spanjem, ki vplivajo na možganske funkcije, popravilo DNK in popolno okrevanje naših celic.

Viri sevanja iz okolja: Ščitijo nas pred škodljivimi učinki tehnologije, ne da bi pri tem žrtvovali njene prednosti.

* Reference:

- Mednarodna agencija za raziskave raka
- Svetovna zdravstvena organizacija
- Resolucija 1815 Svet Evrope