01 430 15 12
info@interiering.com

Roloji

Roloji

Roloji so senčilo gladkih linij, različnih vzorcev, struktur in prosojnosti. Tkanine so lahko popolnoma prosojne, pol prosojne ali zatemnitvene. V kolekciji najdemo tudi zatemnitvene tkanine s premazi na zunanji strani, ki odbijajo sonce in pripomorejo pri vzdrževanju prijetne temperature v notranjih prostorih tudi v poletnih mesecih.

Zatemnitveni, transparentni in DUO roloji

Poseben tip roloja se imenuje DUO ROLO, njegova tkanina je razdeljena na transparentne in netransparentne trakove. V kolikor rolo zaustavimo v položaju v katerem se popolnoma prekrivajo transparentni in netransparenti pasovi, imamo videz črt in nam je omogočen pogled navzven. V kolikor pa zaustavimo rolo s popolnoma zamaknjenimi pasovi, smo z roloji popolnoma zastrli pogled navzven in tudi navznoter. V priloženem tehničnem katalogu dobavitelja Leha lahko preverite tehnične karakteristike rolojev. Prav tako so razvidni različni sistemi izvedbe.

Prelistajte tudi  KATALOGE KA-INTERNATIONAL tkanin za zavese in tapeciranje, sedežnega pohištva, svetil ter dodatkov za dom, kjer boste dobili vpogled v celotno kolekcijo znamke.

PRENESI KATALOG