01 430 15 12
info@interiering.com

Pogosta vprašanja

Zaenkrat lahko blago KA-international kupite samo v Ljubljani v našem salonu. Z veseljem vam posodimo vzorčnike blaga za lažjo odločitev.
Izbira blaga za zavese in tapeciranje je odločitveni proces, ki se začne s primerjavo različnih vzorčnikov blaga, ki so na voljo v našem Salonu zaves. Vzorčniki so na voljo za izposojo, kar pomeni, da lahko izbrane tkanine preizkusite v vaših prostorih. Naše kolekcije so sestavljene iz tkanin različnih cenovnih razredov za različne okuse.
KA-INTERNATIONAL je španska franšizna znamka dekorativne opreme prostorov in je zaradi svojega unikatnega dizajna edinstvena in poznana po vsem svetu. Kljub vrhunskemu dizajnu se znamka umešča v višji srednji cenovni razred in je odličen izbor med dizajnom in ceno.
Ne, razstavljeno imamo samo del sedežnega programa, preostali del se lahko naroči preko spletne aplikacije KA_DECO v blagu po vaši izbiri, tako da vaš kos pohištva postane pravi unikat.
V naših kolekcijah lahko najdete blago za zavese in tapeciranje, nekatere kolekcije so primerne tudi za zunanjo uporabo, druge so težko vnetljive in tako primerne za javne objekte.
Ne, zavese izdelujemo zgolj po meri.
Seveda, montažo vodil in obešanje zaves opravljamo po celotni Sloveniji.
Vse zavese in ostale tekstilne dekorativne elemente izdelamo v lastni šivalnici. Tapetniške usluge sami ne nudimo, vendar vam lahko priporočimo izvajalca oz. za vas to organiziramo.
Žal največkrat same mere niso dovolj. Glede na število artiklov, ki jih ponujamo izdelana ponudba verjetno ne bi v celoti odsevala vaših potreb. Zato vas vabimo, da nas obiščete v salonu na Kotnikovi ul. 18 v Ljubljani in z veseljem vam pripravimo ponudbo na podlagi izbranih materialov.
Odvisno od velikosti naročila in dobavljivosti izbranega artikla. Povprečni izdelavni rok za individualno stranko je nekje okoli treh tednov.
Elastična pregrinjala za kavč so za posamezno velikost univerzalna, saj so izdelana iz elastične tkanine, ki se razteza v obe smeri in se tako prilagaja različnim oblikam kavča. Pregrinjalo objame kavč z vseh strani in sega do tal. Velikost elastične prevleke je določena glede na dolžino hrbtnega dela. Velikost elastične prevleke za enosed ustreza dolžini hrbtišča 60-100 cm, dvosed 120- 160cm, trosed 170-230 cm, kotna velikost pa 280-530 cm. Ko določite velikost, izberite eno izmed petih različnih barv, izpolnite obrazec na dnu spletne strani s svojimi podatki ali nam pošljite mail. Zaželjeno je, da dopišete še telefonsko številko, saj bo dostavljalec tako lažje našel vaš naslov in z vami uskladil čas dostave. Cena dostave znaša 8,00 eur z DDV. Seveda pa lahko kupite prevleko tudi pri nas v salonu na Kotnikovi 18 v Ljubljani. Čas dostave 2-3 delovne dni, Večinoma imamo vse navedene dimenzije in barve na zalogi. Za prevleke po meri je dobavni rok med do 21 dni.