01 430 15 12
info@interiering.com

Naravne zavese

Naravne zavese

Izbira zaves iz naravnih materialov je prava odločitev za vse, ki želijo živeti v sožitju z naravo, najdejo v naravi svoj mir in zadovoljstvo. Predvsem pa je ne bodo prezrli vsi tisti, ki v gradnjo hiše vključujejo naravne materiale. Ti ohranjajo zdravo okolje za življenje in kakovost zraka za bivanje v zaprtih prostorih.
Četudi ne bomo v potankosti sledili ideji o zmanjševanju okoljskega odtisa, recikliranja, pridobivanja energije,… se bomo v prostorih z zavesami iz bombažalanuvolnekonoplje ali mešanic prijetno počutili.
Zavese iz naravnih materialov lahko, z izjemo volne, peremo v pralnem stroju. Običajno so namreč dimenzijsko stabilizirane in se ob predpisani temperaturi pranja ne bodo krčile. Volno je potrebno čistiti kemično. Ker je volna izjemno voluminozna ima tudi izvrstne akustične lastnosti.
Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL , kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru. Prelistajte tudi  KATALOGE KA-INTERNATIONAL tkanin za zavese in tapeciranje, sedežnega pohištva, svetil ter dodatkov za dom, kjer boste dobili vpogled v celotno kolekcijo znamke.

V "KA STILU"