01 430 15 12
info@interiering.com

Naravne zavese

Naravne zavese

Naravne zavese KA-INTERNATIONAL so prava odločitev za vse, ki želijo živeti v sožitju z naravo, najdejo v naravi svoj mir in zadovoljstvo. Predvsem pa je ne bodo prezrli vsi tisti, ki v gradnjo hiše vključujejo naravne materiale. Naravne zavese ohranjajo zdravo bivanjsko okolje in kakovost zraka za bivanje v zaprtih prostorih. Največkrat so izdelane kot klasične zavese.  Naravne tkanine lahko uporabimo tudi za izdelavo gubanih rolojev in panelnih zaves.
Četudi ne bomo v potankosti sledili ideji o zmanjševanju okoljskega odtisa, recikliranja, pridobivanja energije,… se bomo v prostorih z naravnimi zavesami iz bombažalanuvolnekonoplje ali mešanic prijetno počutili.
Zavese iz naravnih materialov lahko, z izjemo volne, peremo v pralnem stroju. Običajno so tkanine dimenzijsko stabilizirane in se ob predpisani temperaturi pranja ne bodo krčile. Volno je potrebno čistiti kemično. Ker je volna izjemno voluminozna ima tudi izvrstne akustične lastnosti.
Naravne zavese priporočamo za uporabo v prostorih, kjer želimo imeti pretok zraka tudi ob odprtem ali le delno odprtem oknu. Naravne tkanine prepuščajo zrak mongo bolje od sintetičnih, kar omogoča prijetnejše bivanje v prostoru.
Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL , kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru. Prelistajte tudi  KATALOGE KA-INTERNATIONAL tkanin za zavese in tapeciranje, sedežnega pohištva, svetil ter dodatkov za dom, kjer boste dobili vpogled v celotno kolekcijo znamke.

V "KA STILU"