01 430 15 12
info@interiering.com

Klasične zavese KA-INTERNATIONAL

Klasične zavese KA-INTERNATIONAL

Klasične zavese so nabrane zavese s klasično prišitimi gubami ali s povezanimi drsniki in širokimi valovi.

V kolekcijah ponujamo naravne materijale kot so: bombaž, volna, lan, konoplja; mešanice naravnih vlaken in mešanice naravnih s sintetičnimi vlakni, kot tudi sintetične zavese različnih prosojnosti, struktur in vzorcev. Najdemo celo materijale višin do 340 cm, ki so še posebej uporabni za izdelavo zaves v stanovanjih z visokimi stropovi.

V najbolj grobi delitvi klasične zavese ločimo na lahke in dekorativne oz. težje zavese. Izbiramo lahko med prosojnimi, pol prosojnimi, dimout (do 98% zatemnitev) ter t.i. blackout zavesami, ki nudijo popolno zatemnitev prostora.

Zavese lahko nudijo zatemnitev in izboljšajo akustičnost prostora.  Posebna vrsta tkanina omogoča tudi izdelavo lahkih prosojnih zaves, ki močno zmanjšajo neželena in škodljiva sevanja iz okolja.

Za javne prostore, hotele, restavracije, plovila nudimo kolekcijo negorljivih tkanin in tkanin z IMO standardom.

Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL   kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru. Prelistajte tudi  KATALOGE KA-INTERNATIONAL tkanin za zavese in tapeciranje, sedežnega pohištva, svetil ter dodatkov za dom, kjer boste dobili vpogled v celotno kolekcijo znamke.