01 430 15 12
info@interiering.com

Klasične zavese iz KA-INTERNATIONAL

Klasične zavese iz KA-INTERNATIONAL

Klasične zavese so nabrane zavese s klasično prišitimi gubami ali  v modernejši izvedbi s povezanimi drsniki in širokimi valovi.

V kolekcijah ponujamo naravne materijale kot so: bombaž, volna, lan, konoplja; mešanice naravnih vlaken in mešanice naravnih s sintetičnimi vlakni, kot tudi sintetične zavese različnih prosojnosti, struktur in vzorcev. Najdemo celo materijale višin do 340 cm, ki so še posebej uporabni za izdelavo zaves v stanovanjih z visokimi stropovi.

V najbolj grobi delitvi klasične zavese ločimo na lahke in dekorativne oz. težje zavese. Izbiramo lahko med prosojnimi, pol prosojnimi, dimout (do 98% zatemnitev) ter t.i. blackout zavesami, ki nudijo popolno zatemnitev prostora.

Zavese lahko nudijo zatemnitev in izboljšajo akustičnost prostora.

Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL   kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru. Prelistajte tudi  KATALOGE KA-INTERNATIONAL tkanin za zavese in tapeciranje, sedežnega pohištva, svetil ter dodatkov za dom, kjer boste dobili vpogled v celotno kolekcijo znamke.