01 430 15 12
info@interiering.com

Akustična oprema pisarn

Akustična oprema pisarn

Projekt (UN) CURTAIN OFFICE

Arhitekturni biro Dekleva Gregorič so v zgradbi  iz leta 1938 v Ljubljani oblikovali delovni prostor, ločen s sistemom Wool Serge Panne zaves iz ShowTexa, ki omogoča nešteto scenarijev.

Danes morajo biti pisarniški prostori dovolj prilagodljivi, da se lahko odzivajo na spreminjajoče se potrebe delovne organizacije, na njihove proizvodne procese in potrebo po osebnem udobju in tehnološkem razvoju.

Projekt je bil zamišljen kot prostor brez vnaprej določene fiksne razdelitve. Za ureditev pisarn je bil uporabljen sistem Wool Serge Color zavese, ki je omogočal neskončne možnosti funkcionalnosti in videza. V nekaj sekundah se lahko prostor za sestanke z veliko konferenčno mizo spremeni v jedilnico z mini knjižnico in kuhinjo. Različne pisarne po osrednjem koridorju se lahko združijo v enoten  odprt prostor, primeren za kolektivno delo ali družabni dogodek.

Objestransko kosmatena tkanina Wool serge iz regenerirane volne  se ponaša z odličnimi akustičnimi lastnostmi. Tkanina Wool Serge s svojo gramaturo predstavlja idealen spoj akustičnih in vizuelnih lastnosti za potrebe današnjih ambientov.