01 430 15 12
info@interiering.com

Zatemnitvene zavese

Zatemnitvene zavese

Tkanine za izdelavo zatemnitvenih zaves

Blago za zatemnitvene zavese ima v sebi skrito vtkano črno nit. Omogoča 98- 99 % zatemnitev prostora (DIMOUT ZAVESE) . Temnejša je barva, večji bo učinek zatemnitve. S tkaninami, ki imajo na hrbtni strani poseben bel premaz, pa dosegamo 100 % zatemnitev (BLACKOUT ZAVESE) tudi ob izbiri svetle ali popolnoma bele barve.

Pri zatemnitvenih zavesah pazimo na izbiro karnis in njihovo montažo, da kar se da zmanjšamo svetlobne reže. Oba tipa tkanine lahko brez težav peremo in vzdržujemo sami. Vse naše tkanine so ustrezno certificirane po EU standardih.

Zatemnitvene zavese niso več samo enobarvne:

KOLEKCIJA 100% ZATEMNITVENIH ZAVES »TOTAL BLACKOUT«

 »TOTAL BLACKOUT« kolekcijo sestavljajo negorljive tkanine za zavese dvojne širine (od 280 do 320 cm). Poleg osnovnih in za zatemnitvene zavese običajnih enobarvnih tkanin, kolekcijo sestavljajo elegantni žakardni vzorci ter svilnati in naravni izgled (lan), vedno upoštevajoč vse standarde negorljivosti. Novost pri blackout zavesah je tudi žametna tkanina, ki je na hrbtni strani podložena s popolnim blackoutom.

Kolekcija je primarno namenjena hotelom ter drugim javnim objektom, se pa v vse večji meri uporablja tudi v stanovanjskih prostorih.  Lahko vzdrževanje in pranje zaves naredi to kolekcijo še zanimivejšo. Vse tkanine iz kolekcije »TOTAL BLACKOUT« so primerne tudi za uporabo na plovilih. Imajo visoko stopnjo odpornosti na svetlobo in vročino.

Poudarimo tudi zvočno izolativnost tkanin iz navedene kolekcije. Pomembna je tudi termoizolacijska funkcija teh tkanin.

Vstopite v naš Spletni katalog tkanin za zavese in tapeciranje KA-INTERNATIONAL , kjer lahko oblikujete zavese in sedežno pohištvo po vašem izboru.Prelistajte tudi  KATALOGE KA-INTERNATIONAL tkanin za zavese in tapeciranje, sedežnega pohištva, svetil ter dodatkov za dom, kjer boste dobili vpogled v celotno kolekcijo znamke.